Dagens lunch

Vecka 39

Öppet från 06.45. Lunch serveras 11.00-14.30

Servering, 115 kr

Inkl. salladsbuffé, bröd, smör, dryck, kaffe och kaka

Avhämtning, 95 kr

Inkl sallad, smör och bröd

Vi serverar endast 100% svenska köttråvaror i all vår mat!

Välj restaurang:

Välkommen till Kylvägen 4 i Torsvik!
Vägbeskrivning >>>

Allergilistan

Måndag

Ost och baconfylld korv med potatismos och gurkmajonnäs

Tisdag

  1. Klassisk pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
  2. Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag

Gremoulata bakad fläskytterfilé med klyftpotatis och örtkryddad gräddsås

Torsdag

Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och lingon

Fredag

Ostpanerad schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och bearnaise

 

Veckans alternativ

Veckans Sallad: Tacosallad med vitlöksdressing

Veckans Pasta: Strimlad fläskytterfilé med champinjoner och ädelost

Veckans Fisk: Panerad flundra med kokt potatis och picklesremoulad

Veckans kyckling: Kycklinglasagne

Veckans Vegetariska: Linsgryta med ris

Månadens vegetariska: Panerad pannoumi, stekt potatis och srirachamajo

 

Stående rätter:

1. Schnitzel Cordon bleu (ost-skinkfylld) med stekt potatis, ärtor, rödvinssås och Husmans bearnaise
2. Pulled Pork i BBQ-sås med varma grönsaker, stekt potatis och aioli

 

Skriv ut

Välkommen till Fridhemsvägen 29 på Solåsen!
Vägbeskrivning >>>

Allergilistan

Måndag

Ost och baconfylld korv med potatismos och gurkmajonnäs

Tisdag

  1. Klassisk pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor
  2. Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag

Gremoulata bakad fläskytterfilé med klyftpotatis och örtkryddad gräddsås

Torsdag

Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis och lingon

Fredag

Ostpanerad schnitzel med stekt potatis, rödvinssås och bearnaise

 

Veckans alternativ

Veckans Sallad: Tacosallad med vitlöksdressing

Veckans Pasta: Strimlad fläskytterfilé med champinjoner och ädelost

Veckans Fisk: Panerad flundra med kokt potatis och picklesremoulad

Veckans kyckling: Kycklinglasagne

Veckans Vegetariska: Linsgryta med ris

Månadens vegetariska: Panerad pannoumi, stekt potatis och srirachamajo

 

 

Stående rätter:

1. Schnitzel Cordon bleu (ost-skinkfylld) med stekt potatis, ärtor, rödvinssås och Husmans bearnaise
2. Pulled Pork i BBQ-sås med varma grönsaker, stekt potatis och aioli

 

Skriv ut