Jobba hos oss

Erfaren Kallskänka/kock, heltid

(Se hela annonsen här) Vi söker dig med erfarenhet av kallskänke/kock yrket som brinner för matlagning, speciellt kallköket.

Sallader, mackor smörgåstårtor mm i olika former kommer bli dina främsta arbetsuppgifter men du ska även rycka in i varmköket om det så behövs.
I det här jobbet får du även möjligheten att jobba nära våra kunder, ta beställningar, ge förslag på kalla och varma rätter samt en del arbete i kassan gör att du får möjlighet att skapa kontakt med våra glada trevliga gäster och kunder.

Vi kan erbjuda jobb i ett nytt fräscht kök i nya lokaler där vi kommer kunna utvecklas tillsammans.

Självklart har du en gastronomisk utbildning i botten, men viktigt för oss är också du som person och att du älskar att jobba med mat, du är en lagspelare med stort hjärta och som med din kunskap och engagemang gör vårt lag ännu bättre.

Då vi jobbar med klassisk Svensk husmanskost vill vi att du är välbekant med de smaker som tillhör den typen av mat
Mycket goda kunskaper i det svenska språket och B-körkort krävs.

Lön och tillträde efter överenskommelse.
Tjänsten avser främst dagtids arbete vardagar och heltid.
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka din ansökan till oss snarast, rekrytering sker löpande och tjänsterna finns för tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Annes Husman AB startades 2013 och finns idag på två ställen, en avhämtnings restaurang på Solåsen och en nybyggd restaurang med servering på Torsvik. Förutom lunchmat jobbar vi mycket med catering och olika arrangemang. Vid frågor kontakta Anne efter kl 15:00 Mejla din ansökan till info@anneshusman.se Välkommen med er ansökan.

Ring Anne: 0736-592410 (vardagar efter klockan 15 00)