Cateringbuffé

Våra bufféer och menyer komponerar Ni själva eller väljer någon av våra föreslagna bufféer.

Har Ni egna önskemål om något gott fixar Vi naturligtvis det. Är Ni allergiska eller önskar special kost ordnar Vi självklart det.

OBS! Priserna som anges är inl moms och baseras på minimum 20 personer och avhämtning helgfri vardag. Övrig tid enligt offert.

Välkommen att höra av er på telefon 036-10 05 40, för bästa service ring efter 14:30 eller mejla oss på  info@anneshusman.se

Buffé förslag 1

Smördeghus med räkröra

Klassik Potatissallad

Rökt fläskfilé

Marinerade kycklingspett

Valfri paj


Från 143:-

Buffé förslag 2

Smördegshus med räkröra

Varmrökt lax med örtsås

Marinerade kycklingspett

Rökt ryggbiff med cornichong

Klassisk Potatissallad

Grönsallad

Valfri paj


Från 204:-

Buffé förslag 3

Krustader med lax

Vedrökt karré

Tjälknöl på älg

Marinerade kycklingspett

Potatissallad med vinägrett alt. potatisgratäng

Grönsallad

Paj valfri

Brieost med fikonmarmelad och oliver

Hembakat bröd, smör


Från 248:-

Din egen buffé

Gör din egen buffé efter eget önskemål eller om ni önskar något annat, ring oss.

 

Smördegshus med räkröra 29: –

Smördegshus med kallrökt lax och ägg 29: –

Krustad med lax 29:-

Varmrökt lax med örtsås 33: –

Färskrökt lax med pepparrots kräm 33: –

Gravad lax med gravlaxsås 33: –

Chilimarinerad lax med lime och mynta yoghurt 33: –

Svensk salami med soltorkade tomater 25:-

Ved rökt karré 32:-

Tjälknöl på älg 39:-

Rökt rådjursbog 39:- (efter tillgång)

Grekisk fetaost med citronolja 20: –

Marinerade kycklingspett 25: –

Rökt ryggbiff med cornichong 39: –

Rökt fläskfilé 39:-

Källarrökt skinka 26: –

Marinerad fläskfilé (vitlök) 39: –

Pastasallad med kyckling och pesto 32: –

Waldorfsallad (valnötter) 28: –

Klassisk potatissallad 25: –

Potatissallad med vinägrett 25: –

Couscous sallad med salladsost 25: –

Grönsallad 28: –

Paj med ädelost 25: –

Paj med västerbottenost och färskrökt lax 25: –

Paj med kyckling och soltorkade tomater 29: –

Paj med kantareller och bacon 25: –

Potatisgratäng (varm) 25: –

Rotfruktsgratäng (varm) 25: –

Dessertost 2 sorter, fikon marmelad och oliver 40: –

Hembakat bröd och smör 15: –